Skip to main content

Let op. Deze website is nog in opbouw

Welkom bij peaceplace

Groeten van Vrede en Licht.

Met deze website wil ik graag iets met je delen. Zo'n twintig jaar geleden heb ik het Universele Soefisme gevonden. Dat heeft mij zo enorm geholpen, mij een weg gegeven om aan mezelf te werken ... in de kleine dingen en in tijden van grotere problemen. Natuurlijk weet ik niet wat jouw weg is. En gewoon de ervaring van lezen hoe anderen hun weg hebben gevonden kan een ondersteuning zijn in tijden waarin we zoeken naar ... verandering ... verdieping ... iets dat we missen en niet onder woorden kan brengen wat dat precies is ... dus ... wees welkom. Kijk even rond.
Op verschillende plaatsen zijn er bijeenkomsten met verschillende vormen van bezinning en meditatie, dans, 'zijn'. Dat vind je onder agenda en links.

Ik wens je het beste toe. Ik wens je dat je jouw weg vindt naar je eigen volledigheid. Dat je mag voelen welke zegen je bent ... voor jezelf, en voor de wereld om je heen. Moge je elke dag Liefde, Vrede en Vreugde voelen.

ZubinNur.

Nieuwste kaarten

De nieuwste kaarten in de collectie

Golden Heart + Rainbow

50 Each Heart Golden and Rainbow

Vrouw in een hart

13 All In One Heart

Heart with wings schuin

3 A Heart With Wings Can Fly

Activiteiten

Soefi Mystiek en Dans

Datum: 13 juli 2023
Locatie: Arnhem
Tijd: 13:45 - 17:00 uur
Omschrijving van de activiteit voor mensen die dit niet kennen.

Soefi Ruhaniat Nederland

Omschrijving van de activiteit voor mensen die dit niet kennen. Open bijeenkomst Bezoek de website van Ruhaniat Nederland

Absent Healing Ritual

Locatie: Arnhem
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Omschrijving van de activiteit voor mensen die dit niet kennen. Stuur me een mail a.u.b. als je hierin geïnteresseerd bent.

Soefiklas/ Leesgroep

Omschrijving van de activiteit voor mensen die dit niet kennen. Als je hierin geïnteresseerd bent stuur a.u.b. een mail. Voor alle bijeenkomsten is aanmelden gewenst a.u.b.. mail of bel mij: zubin...