Skip to main content

Absent Healing Ritual

Er zijn regelmatig bijeenkomsten van de Dervish Healing Order. We delen het 'Absent Healing Ritual' zoals dat gegeven werd door Hazrat Inayat Khan.

Het is een manier om voor genezing op aarde en voor onze medemensen te werken met vreugde en harmonie. Om ons af te stemmen beginnen we met zikr oefeningen. Dit is een spirituele oefening die ook in het Islam voorkomt, Zikr betekent, herinneren, we her-inneren ons onze oorsprong, dat er NIETS is wat niet verbonden is met de Ene.
Bij dit ritueel herinneren wij dat wij niet kunnen genezen, maar wij vormen een kanaal waardoor de Goddelijke Genezende Energie mag vloeien. Het ritueel wordt gedaan voor anderen en niet voor de aanwezigen ~ daarom 'absent' (niet aanwezig) Healing Ritueel. Er wordt gebeden voor hooguit 10 mensen wiens namen op een lijst komen te staan, deze mensen moeten hun toestemming gegeven hebben dat hun naam op de lijst komt.

Persoonlijke Mantrazang Healing

Er is nu ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor Mantrazang Healing in Atelier Evenwicht. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Hierbij worden heilige mantras vanuit de Hindu religie gezongen voor de aanwezige persoon. Die wordt omhuld in de klanken van het Sanskriet en van de boventonen die Zubin zingt. De resultaten zijn verbluffend, genezing voor lichaam, hart en ziel die doorwerkt op vele verschillende niveaus.

Aanbeveling van een healing deelnemer:

"Ik had de eer om een van de eerste mensen te zijn die een unieke geluidshealing van Zubin heeft mogen ontvangen. In een diepgaande veilige sfeer resoneerde de genezende klanken diep in bij, behoedzaam sommige van mijn diepste emotionele wonden rakend, ondersteuning biedend aan het proces van het los laten van oude patronen, het had een echt, tastbaar effect op mijn leven ~met dankbaarheid, Sandra Sunfire van Wales (Augustus 2005)

I was honoured to be one of the first people to receive the unique sound healing that Zubin offers. In a profoundly safe atmosphere the healing sounds resonated deeply within me, gently touching some of my deepest emotional wounds, supporting me letting go of old patterns, having a real, solid effect in my life ~ with gratitude, Sandra Sunfire from Wales (August 2005)"