ZubinNur's Muziek

ZubinNur heeft 5 CD's opgenomen met veel meestal originele muziek. Al dit muziek is nu hier on-line gratis toegangkelijk. (Mocht je er iets voor wellen geven/doneren stuur me een mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ondersteuning is welkom.)

Honoring the Divine Feminine
Divine CDenBOOK kleinDit was ZubinNur’s eerste CD. Bij de CD is een boekje met uitleg over de teksten en waar van toepassing een beschrijving van de begeleidende dans. Alle melodieën zijn origineel.  De CD bevat 10 tracks waarvan 3 met duizenden jaren oude Sanskritsche Mantra’s zijn. De andere zijn liederen die tot Zubin gekomen zijn terwijl zij werkte met de energieën van deze goddinnen in meditatie en zang. De opnames zijn eenvoudig, zonder trucage of modificaties, vaak zonder begeleiding, een enkele keer met trommel of saxofoon. 

SSH CDenBOOK klein

Sound Soul Healing De tweede CD. Deze bevat opnames van mantra's gezongen met boventonen tijdens een "Sound Soul Healing Session".
Voor meer informatie over Sound Soul Healing klik hier aub

 

 

 


The Rhythm of Live600The Rhythm of Life Dit is een CD vol Zikrs. Er zijn hele uptempo en jazzy Zikrs en andere zijn meer traditioneel. Er is ook uitleg over wat Zikr is, en wat het voor ZubinNur betekent. De Zikr 'The Rhythm of Life' is een 'oorworm' met een melodie dat een tijd bij je zal blijven en ons herinnert (zoals Zikr dat doet – het woord Zikr betekent herinneren) dat er geen grenzen zijn aan het Goddelijke. Voor The Rhythm of Life klik hier aub

 


Teabagwisdom600

 Teabag Wisdom Theezakjes wijsheid! In 2011 was ik voor het eerst op het Unicorn Kamp in Duitsland. En daar hadden we ook Yogi thee. Op de labels van elk theezakje staat een wijze spreuk. En toen begon het te stromen, bij veel van die wijsheden kreeg ik gelijk een liedje. Makkelijke liedjes, met inspirerende en opbeurende teksten om ons door het leven te dragen.  Veel hebben al een Dans, en van andere ... misschien krijg jij de Dans door!


UniversalWorship600

Universal Worship Deze CD heeft mantra's, gebeden, liederen uit veel verschillende tradities: Hindoeïsme, Boeddhisme, Afrikaans, Zoroastrisch, Jodendom, Christendom en de Islam. Enkele dansen zijn in mijn eerste jaren met de Dansen van Universele Vrede gekomen, anderen zijn in de loop der jaren gekomen en een paar zijn redelijk nieuw. Een ding is zeker ze hebben allemaal een grote kracht.

Heel veel luister en dans plezier met alle liederen en Dansen.