Zubin Nur's CD's

Honoring the Divine Feminine
Dit was Zubin’s eerste CD. Bij de CD is een boekje met uitleg over de teksten en waar van toepassing een beschrijving van de begeleidende dans. De CD bevat mantra’s en liederen die tot Zubin gekomen zijn. Alle melodieën zijn origineel. Zoals de titel zegt vereren zij allemaal de goddelijke vrouwelijkheid. De CD bevat 10 tracks waarvan 3 met duizenden jaren oude Sanskritsche Mantra’s zijn. De andere zijn liederen die tot Zubin gekomen zijn terwijl zij werkte met de energieën van deze goddinnen in meditatie en zang. De opnames zijn eenvoudig, zonder trucage of modificaties, vaak zonder begeleiding, een enkele keer met trommel of saxofoon. Net zoals Zubin werkt met groepen in de Dansen van Universele Vrede of tijdens Soefi retraites.

Hier een paar sampels van nummers op deze CD

 

Track 2: I am the Ancient one

Track 5: Maria, Quan Yin Tara

Track 6: Tara Mantra

 

SSH CDenBOOK klein

Sound Soul Healing Deze tweede CD is nu verkrijgbaar. Deze bevat opnames van mantra's gezongen met boventonen tijdens een "Sound Soul Healing Session".
Voor meer informatie over Sound Soul Healing klik hier aub


The Rhythm of Live600The Rhythm of Life Dit is een CD vol Zikrs. Er zijn hele uptempo en jazzy Zikrs en andere zijn meer traditioneel. Er is ook uitleg over wat Zikr is, en wat het voor mij betekent. De Zikr 'The Rhythm of Life' is een 'oorworm' met een melodie dat bij ons blijft, en ons herinnert (zoals Zikr dat doet – het woord Zikr betekent herinneren) dat er geen grenzen zijn aan het Goddelijke. Voor meer informatie over The Rhythm of Life klik hier aub

 


Teabagwisdom600

 Teabag Wisdom Theezakjes wijsheid! In 2011 was ik voor het eerst op het Unicorn Kamp in Duitsland. En daar hadden we ook Yogi thee. Op de labels daarvan staat een wijze spreuk. En toen begon het te stromen, bij veel van die wijsheden kreeg ik gelijk een liedje. Makkelijke liedjes, met inspirerende en opbeurende teksten om ons door het leven te dragen. Hier zijn wat van die liedjes en een paar andere ~ allemaal met een tekst dat ons kan inspireren in het dagelijks leven. Veel hebben al een Dans, en van andere ... misschien krijg jij de Dans door!


UniversalWorship600

Universal Worship Deze CD heeft mantra's, gebeden, liederen uit veel verschillende tradities: Hindoeïsme, Boeddhisme, Afrikaans, Zoroastrisch, Jodendom, Christendom en de Islam. Enkele dansen zijn in mijn eerste jaren van Dansen leiden gekomen, anderen zijn in de loop der jaren gekomen en een paar zijn redelijk nieuw. Een ding is zeker ze hebben allemaal een grote kracht.


Er zijn CD's van anderen via Zubin verkrijgbaar:

Pir Shabda Kahn: Garland of Ragas; Winter Soltice Morning Raga Concert; Zikr of Harmony;Zikr of the Heart; Open our hearts + opnames van tampura muziek in C (voor mannen stemmen) en in A (voor vrouwen stemmen).

Georgia Carr: My heart has wings; Devotion to Love; Power of Peace; Optimism

Tamam Kahn: White Shade Cloud Overhead at Noon

Philip Tansen O'Donohoe: Dharma