Uitnodiging september

 

Hayy Geliefden van de Dans,Geliefden van Het Ene Hart,
Zegeningen van Vrede en Licht.

Ik hoop en vertrouw dat je een goede en fijne zomer hebt gehad, en noch geniet van deze laatste zomerdagen, soms voel ik de adem van de herfst al en er ontvouwt zich een nieuwe seizoen, vol mogelijkheden en uitnodigingen.

Hier enige data die interessant zijn:
Zaterdag 16 september is Pir Shabda Kahn (de spiritueel leider van de Sufi Ruhaniat International) voor één dag in Nederland in het Kenkon Centrum in Wageningen. Zie de flyer (soms dwalen de aanhangsels helemaal naar beneden… dus als het niet hier is, goed scrollen om het onderaan te vinden).


Shabda komt in samenhang met een, Sufi Vredesbijeenkomst in Katwijk en Den Haag 2 – 14 September. Ook hiervoor zie de aanhangsel en er is ook een Facebook pagina: https://www.facebook.com/peacepledgeproject/

Soefiklas en leesgroep begint weer op woensdagavond 6 september. De volgende data zijn 4 oktober, en 1 november. Aub contact opnemen als je mee wilt doen. We zijn bezig in “Het Doel van het Leven” van Hazrat Inayat Khan. We bespreken wat we gelezen hebben, vragen die misschien opkomen en doen enige oefeningen samen. De avonden beginnen om 19:45 en zijn om 21:45 klaar. Voor thee en iets lekkers wordt gezorgd.

21 september is de Internationale Dag van Vrede, uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1981. Insh’Allah is er weer een bijeenkomst in Arnhem.

Op 17 december is er een bijeenkomst van de Soefi Ruhaniat Nederland in Het Soefi Centrum in Den Haag. Onze thema is Vrede en Verdraagzaamheid.

Mocht je mensen kennen die in het Zwarte Woud zijn van 6 tot 8 oktober geef ik daar in Schopfheim een workshop met de Dansen van Universele Vrede en inzichten vanuit het Universele Soefisme.

Hélaas na zo ongeveer 20 jaar Dansen van Universele Vrede te hebben gedeeld in Den Haag zijn er nu geen geplande bijeenkomsten meer. De laatste tijd was er vaker niet genoeg interesse om de avonden door te laten gaan, dus neem ik hélaas afscheid van de mensen die ik anders alleen daar in Den Haag zie. Insh’Allah zien we elkaar op andere momenten of houden via de mail of het bellen contact met elkaar.

Ik wens je een fijne einde van de zomer, en hopelijk tot ziens op een van deze mooie bijeenkomsten. Denk eraan om je op te geven ervoor aub.

Liefde Licht en Vreugde op je pad,
ZubinNur

~ Zegen – de kleefstof van het Universum. ~