Uitnodiging oktober 2017

 

Ya Hayyoo Geliefden van het Ene Hart, Geliefden van de Dans van het Leven,
Zegeningen van Liefde, Vrede en Licht.

Het is gelukt, ik heb een nieuwe plek gevonden om te Dansen en ‘Soefi Mystiek en Dans’ in Arnhem te delen.

Dus op 22 oktober en 19 november kunnen we elkaar ontmoeten in het Siza AC gebouw in Rijkerswoerd. Het adres is Meester P. S. Gerbrandysingel 45, 6836 KS Arnhem. Inloop vanaf 13:45 en we beginnen met een Wereld Vredes Meditatie om 14:00 (dan zal de voordeur dus dicht zijn), mocht je laat zijn, even aanbellen. 

Het is dus midden in een woonwijk en het is geen religieus gebouw en is toegankelijk voor rolstoel e.d.. Ik hoop en vertrouw dat jullie het zullen kunnen vinden.  Ik stel het heel erg op prijs als je mee wilt doen, zo wel ervaren Dansers als neiuwelingen. Iedereen is welkom.

Meld je je aan bij mij (mocht je dat nog niet gedaan hebben), liefst met de mail want ik ben niet thuis tot ± 14 oktober. Anders staat het antwoord apparaat aan thuis, en krijg je als ik terug ben antwoord.

Ik wens je een prachtige herfst maand, het fijne, voor mij, van een typisch Nederlandse zomer (net als een Engelse zomer) …niet al té heet, en redelijk veel regen, is dat de herfst rustig en langzaam haar intrede mag doen. Langzaam voor mijn raam veranderen de bomen van kleur en vallen de blaadjes… en prachtig schouwspel… steeds en steeds weer.

Er is veel onrust in de wereld, onze beoefening, en focus op Vrede binnenin, waardoor we Vrede ook in de wereld kunnen belichamen is hard nodig. Dus als de uitnodiging je hart roept, ‘kom, doe mee, eet, bid and dans te samen’. Er is geen ‘alleen’, en toch kunnen we ons alleen voelen, kom en verbind je in de cirkel van Liefde, Harmonie en Schoonheid,

Liefde, Licht, Vreugde en Vrede op je pad,
ZubinNur

Zegen – in de aarde, in het water, in het vuur en in de lucht… dus ook in ons. ~