Uitnodiging november

Ya Hayyoo Geliefden van de Dans, Geliefden van het Hart,
Zegeningen van Liefde, Licht en Dankbaarkeit.
 
Het is weer tijd om jullie uit te nodigen om te komen Dansen en oefenen vanuit het hart van het Universele Soefisme.
 
Noch steeds een vreemd gevoel om vandaag niet bezig te zijn met spullen in pakken en treintijden opzoeken om op tijd aanwezig te zijn in Den Haag. Het zal wel wennen… duurt noch even.
 
Op donderdag 16 november is er een ‘Absent Healing Ritueel’. Dit is een ritueel dat ons gegeven werd door Hazrat Inayat Khan. Het is een ritueel waarbij wij ons dienstbaar opstellen voor anderen, we bidden/ mediteren niet voor de aanwezigen… als je meer wilt weten kan je me een mail sturen en maken we een afspraak om hierover te spreken. (026 3890121) Aanmelden (woensdag 15 nov op zijn laatst,) per email is prima en wel nodig.
 
Zondag 19 november is er weer een bijeenkomst van Soefi Mystiek en Dans in Arnhem. Alweer in het voor  mij nieuwe gebouw Siza AC, Meester P. S. Gerbrandysingel 45, 6836KS Arnhem. De deur is open  vanaf 13:45 en we beginnen prompt om 14:00 met een Wereld VredesMeditatie. De middag wordt gevuld met Dansen van Universele Vrede, spirituele adem- en loopoefeningen, en sohbet (spiritueel gesprek). Iedereen is welkom, geen ervaring nodig. Rond 17:00 zijn we klaar.
 
Meer informatie staat op de website www.peaceplace.nl
 
Data voor je agenda:
November 16 is er gelegenheid tot Dansen met Malika Cieremans in Wageningen. Meer info van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
December 17 een middag met de Soefi Ruhaniat Nederland, in het Soefi Centrum in Den Haag, Anna Paulownastraat 78.
 
In juni komend jaar komt Murshid Saadi weer naar Nederland en dit keer voor een weekend retraite in De Weyst in Handel, Noord Brabant, 15 – 17 Juni 2018. De thema is ‘Wedergeboorte vanuit de adem’. (Insh'Allah zit de flyer hier onderaan.)
 
Verder is mijn leven hier vol en ben ik heel dankbaar voor zo veel mooie projecten en initiatieven waaraan ik  mag meewerken. Een van de nieuwste is nieuw leven in blazen in een Café Dood Gewoon in Arnhem, Insh’Allah kunnen we in januari beginnen.
 
Lieve mensen, het interview over Universeel Soefisme, Dansen van Universele Vrede en Sufi Ruhaniat International wordt a.s. zondag ‘s middags uitgezonden in Iedereen Verlicht. Ben benieuwd!
 
Liefs Licht en Vreugde op je pad, geniet van deze prachtige herfst (...en denk eraan je aan te melden a.u.b. als je met een bijeenkomst mee wilt doen?),
een warme omhelzing,
ZubinNur
 
~ Zegen – in het kleine en het grote. ~