Brief Mei 2020 

Ya Hayyoo Geliefden van het Ene Hart, De Liefde het enige Wezen,

Zegeningen van Liefde, 

Ik kan jullie nog steeds niet uitnodigen om mee te komen Dansen in Arnhem of waar dan ook. En zoals het eruit ziet blijft dat enige tijd zo.

Het leven gaat door, de natuur laat ons dat zien, zij bloeit en groeit. 

Zo ervaar ik deze tijd ook. Een tijd van bezinning, verinnerlijking, verrijking en een tijd van verbondenheid met al degenen die het niet zó goed hebben, die erg ziek zijn, die op de vlucht zijn, mensen overal die ‘het niet weten’ en het zwaar hebben om vertrouwen te vinden. Een tijd van herkalibratie.

Twee keer in de maand wil ik om 19:30 via ZOOM een ‘Absent Healing Ritueel’ (virtueel) houden. We zullen beginnen met een tekst en wat Zikr (Zikr is een Islamitisch spiritueel oefening waarin we herinneren dat alles Een is in de Eenheid van de Ene) en daarna het ritueel. De ZOOM ‘kamer’ dat ik kan aanbieden geeft ons 40 minuten om samen te zijn. Mocht het nodig zijn dan kunnen we weer inklinken door dezelfde link weer aan te klikken. Als je mee wilt doen stuur me een mail en zal ik een apart mailgrope maken die de link voor de virtuele bijeenkomst ontvangt.. Tijdens het ritueel naast het bidden voor mensen die hebben gevraagd om op de lijst te komen, is er ook een gedeelte waarin we voor Moeder Aarde bidden. Laat me weten als je interesse hebt. De eerste keer is dus op dinsdagavond 12 mei om 19:30.

Vorige week bekeek ik een korte film van Thich Nhat Hanh… het was, voor mij, een fijne herinnering. Er is niets nieuws erin… wél een heldere reminder. 

https://www.youtube.com/watch?v=gMoRtJhVoxc&t=8s

Er zijn al veel mogelijkheden om mee te doen met Soefi bijeenkomsten met Pir Shabda of Murshid Saadi, Murshida Saki is ook vaak on-line en de Soefi beweging biedt ook virtuele diensten aan op het net. Als je niet weet hoe of waar je deze bijeenkomsten kunt vinden kan je me een mail sturen en ik stuur je een link waarmee je je kunt aanmelden om zelf de informatie te ontvangen.

Liefde, Licht, goede Gezondheid en Evenwicht,

ZubinNur

~ Zegen – dit moment. ~