Nieuwsbrief Uitnodiging mei 2018

 

Ya Hayyoo Geliefden van het Ene Hart, Geliefden van de Dans,

Zegeningen van Vrede, Licht en Verbondenheid.

De wereld biedt ons (lijkt mij) steeds meer gelegenheden om te oefenen, steeds meer komen er momenten waarbij ik mijn evenwicht mag herstellen, steeds gebeurtenissen waarbij/door ik me opnieuw mag oriënteren… ik heb al langer gedacht het leven is één groot leerschool, en het leven is een heel geduldige lerares, ze geeft nooit op aan ons, nodigt ons steeds uit om dingen te leren. Hierbij ben ik heel blij met het Soefi Pad, de weg van Spirituele Vrijheid, een Pad van Liefde, Harmonie en Schoonheid… al is het soms een hele Dans om dat te doen, het leven gaat met vallen en opstaan. De oefeningen, de bezinning, het gemeenschap biedt mij kracht in deze woelige tijden. Vandaar dat ik ook enige gelegenheden aanbied om samen te oefenen, hiervoor hoef je niet 'soefi' te zijn, alle bijeenkomsten zijn open voor mensen die aan zichzelf willen werken en/of meer inverbinding willen zijn met de Kracht van De Ene.

Soefi Mystiek en Dans
Dus vóór de zomerstop is er één bijeenkomst van Soefi Mystiek en Dans,  zondag 27 mei, in het Siza AC gebouw, Meester P. S. Gerbrandysingel 45, 6836KS Arnhem. Graag een bijdrage in de onkosten van €15 - €25 naar draagkracht. Meld je aan per mail of op Facebook a.u.b..

Opendagen in de Soefi Tempel in Katwijk
Verder ben ik ook in de Soefi Tempel in Katwijk met de Dansen van Universele Vrede tijdens de open dagen 25 en 26 mei. Ik ben er alleen op de vrijdag. De thema voor deze dagen is “Muziek van het Leven”. http://www.soefitempel.nl/agenda/

Retraite met Saadi Neil Douglas-Klotz

In juni (15 – 17) komt Murshid (leraar) Saadi Neil Douglas-Klotz weer naar Nederland en voor deze keer hebben we een weekend samen in het voormalig klooster de Weyst. Meld je gauw aan als je mee wilt doen er zijn nog enkele plaatsen over. Als je de flyer wilt ontvangen stuur a.u.b. een mail.

Ruhaniat Zomer School
Eind juni begint de “European Sufi Ruhaniat Summer School” in Proitze Mühle, in Duitsland. Een intensieve week, duiken in Soefi oefeningen, adem en loop oefeningen, Dansen van Universele Vrede en leren over de wortels van onze traditie en oefeningen. Dit jaar is Pir Shabda bij ons.

https://www.ruhaniateurope.org/SummerSchool2018.html

Kort daarna vlieg ik naar Amerika, waar ik bij mag dragen aan de Mendocino Camp. Een Soefi Camp dat al meer als 40 jaar op dezelfde terrein plaatsvind. 

En daarna is er Duits DansKamp http://www.friedenstaenze.de/tanzcamp.php

Daarna is het goed rusten … denk ik zo. 

Na de zomer beginnen weer de bijeenkomsten in Arnhem in september is de eerste bijeenkomst, er komt daarvóór weer een uitnodiging.

Als je in Arnhem of de omgeving woont, misschien wil je mee werken aan het daklozen opvang ‘Stoelen Project de Duif'? Nu dat dit project het hele jaar doorgaat, hebben we meer vrijwilligers nodig.

Café Doodgewoon heeft nog enige bijeenkomsten gepland: vrijdag 14:00 – 16:00 18 mei; dinsdag 22 mei 19:30 – 21:30; en in juni vrijdag 15 (14:00 – 16:00) en dinsdag 19 (19:30 – 21:30). Nu in mei hebben we als thema: “Wat betekent de dood voor jou?” 
Meld je je aan bijwww.ded3rdeverdieping.nl of bij mij, of kom gewoon.

Dat was het van mij, meld je je aan a.u.b. als je deel wilt nemen in Soefi Mystiek en Dans? Fijn om je 'Dans' weer te zien.

In verband met de nieuwe wet omtrent de bescherming van privacy en persoonsgegevens vraag ik je hierbij om mij toestemming te verlenen om mails  met informatie over mijn activiteiten en andere Soefi activiteiten te sturen. Mocht je geen mails verder willen ontvangen stuur aub een mail - zie knop onderaan 'afmelden'. Bij geen antwoord neem ik aan dat je mijn mails wilt blijven ontvangen. Ik beloof dat ik jouw emailadres nooit aan anderen zal doorgeven. 

Liefde, Licht en Vreugde op je pad,

ZubinNur

~ Zegen – een constante ondersteuning. ~