Nieuwsbrief maart   2017

Ya Hayyoo Geliefden van de Dans,

Zegeningen van Vrede en Licht.

Het is weer zo ver, de Lente is er, het is April, en we mogen weer samen Dansen in Den Haag
(aanstaande donderdag) en in Arnhem (aanstaande zondag).

Maandag 3 April Kinderen van Abraham (voormalig Bijbel en Qu’ran Groep Arnhem. Salvator Kerk, Salvatorplein, achter het winkelcentrum Marburgen, Arnhem-Zuid. Deze maand leiden Pierre en Anya het hoofdstuk “Dood” van het boek “Kinderen van Abraham”. Ze vragen ons om onze eigen ervaringen met de dood mee te nemen, en hoe en waar wij houvast vinden in zware tijden.

Donderdag  6 April Dansen van Universele Vrede in het Soefi Centrum, AnnaPaulownastraat 78, Den Haag. Je bent welkom vanaf 19:00 thee staat klaar, om 19:15 beginnen we, en rond 21:30 zijn we klaar. Meld je je bij me aan als je wilt meedoen a.u.b.? Bijdrage €7 - €15 naar draagkracht.

Woensdag 5 April is er Soefi klas/ spiritueel leesgroep, Arnhem. Dit is de 2e bijeenkomst. We lezen “Het doel van het Leven” van Hazrat Inayat Khan, doen ademoefeningen. En aan het einde is er ook een stille meditatie. Vrijwillige bijdrage. Als je wilt mee doen neem aub telefonisch contact met me op. (Tel 026 3890121)

Zondag 9 April Soefi Mystiek en Dans in Arnhem. Aankomst tussen 13:45 en 14:00, om 14:00 beginnen we met de wereldwijde Vredesmeditatie. Deze meditatie wordt gedaan door mensen over de hele wereld voor Vrede. Daarna doen we ook de Dansen van Universele Vrede, meditatie, gedichten van Rumi. Loopoefeningen (bij goed weer buiten).  Om 17:00 zijn we klaar. Vrijwillige bijdrage. Laat je me weten aub als je wilt komen?

De Metta Sangha in de Traditie van Thich Nhat Hanh komt 2x per maand bij elkaar in Arnhem, 2e en 4e donderdag. We zijn een open, huiskamer Sangha. Komende week (donderdag 13 april) zijn we bij mij thuis. Meld je je aan bij mij als je wilt meedoen a.u.b..

Op 16 april ga ik weer op reis en dit keer helemaal naar Hawaii!!! Mijn eerste keer daar. Een paar dagen na aankomst neem ik deel aan een 4daagse cursus stervensbegeleiding, dan weer een paar dagen vrij en dan is het Maui Sufi Camp. Ik verheug me er helemaal op. Ik ben dan niet terug tot de 2e week in mei. In mei zijn er dus geen Dans en Soefi activiteiten gepland. Wel komt er nog een Dansbijeenkomst in Den Haag in juni om het seizoen af te ronden. Als je mee wilt doen zet het gelijk in je agenda: donderdag 1 juni. En op 4 juni Soefi Mystiek en Dans in Arnhem.)

Ik hoop dat ik je mag verwelkomen bij het een van de bijeenkomsten, en zo niet hopelijk in juni.

Fijne lente toegewenst, vol Liefde, Licht en Vrede,

ZubinNur

~ Zegen – de kracht in alles. ~