Nieuwsbrief 2 juni 2020

Ya Hayyoo Geliefden van de Dans,

Zegeningen van Liefde, Vrede en Licht.

Juni is al begonnen… de zomer breekt aan, het land is al uitgedroogd, en ik zie bladeren al vallen alsof het herfst is. De mens komt weer in beweging,  langzamerhand mogen we het leven weer oppakken… en… aan ons de keuze hoe we dat doen, en hoe willen het doen.

Zelf heb ik zo van de rust kunnen genieten, enige zorgen om mensen die ik lief heb losgelaten en omgezet in licht en vertrouwen, en zoals ik dat om me heen hoor, zijn er velen die ook van de rust hebben kunnen genieten, soms zelfs een besef het nodig te hebben gehad. Mogen we leren dat rusten net zo belangrijk is als doen. We zijn ‘human beings’… niet ‘human doings’. J

Er komt nu een nieuwe ‘dans’ op ons af… noem het de coronadans… of de ‘leven-op-afstand’ dans, de maskerdans? Het maakt niet uit hoe we het noemen, wat uit maakt uit hoe we het doen. Naast het genieten van de rust is er ook veel geweest om angst en onrust te veroorzaken, en misschien komt dat angst nu alleen of meer in zicht, juist omdat we weer in contact kunnen en soms moeten treden… hoe gaan we dat doen?

Rust, dankbaarheid, liefde en vertrouwen zijn grote medecijnen voor onze geest en dus ook voor ons lijf. Laten we bewust zijn van onze gedachten, bewust waar we onze energie in investeren.

Helaas kunnen er nog steeds geen bijeenkomsten gehouden worden in de zaal in Rijkerswoerd. Dus het is een andere soort 'uitnodiging' ... want niets hoeft dat ons niet te weerhouden om te oefenen en te ‘dansen’. Er zijn veel Dansen (met beschrijving op YouTube, en enige van mij op mijn website www.peaceplace.nl). Samen oefenen bouwt een veld van energie op waarin we kunnen ‘duiken’ en opladen. Toch de meeste van ons leven zijn we niet in de groep, we moeten het ‘zelfdoen’. Het is voor mij een tastbaar verschil of ik oefen of niet, het verschil resoneert in mij en door mijn dag heen. Dus laten we steeds weer even ademen, even zingen en dansen om onszelf te voeden, de goede zaden in ons te wateren, en de schaduwen te omarmen in liefde en genade… er bestaat geen mens zonder schaduw.

Er is nu 2x in de maand de mogelijkheid om mee te doen aan de Absent Healing Ritueel, virtueel, we ontmoeten elkaar via ZOOM. Laat me weten als je hierover meer informatie wilt ontvangen. Er staat ook informatie op de website.

Ik wens je fijne dagen, genoeg licht en ook genoeg schaduw, genoeg water en genoeg geduld, Liefde, Licht, Dankbaarheid en Vertrouwen,

ZubinNur

~ Zegen – de kracht dat ons door het leven heen draagt. ~