Uitnodiging juni 2017

 

Ya Hayyoo Geliefden van de Dans, Geliefden van het Leven,
Zegeningen van Liefde, Vrede en Licht.

Een gezegende Ramadan voor allen die daaraan meedoen, een extra uitdaging als het valt in deze jaargetijde en de dagen zijn niet alleen lang maar ook nog zó warm.

Er is heel wat tijd voorbij gegaan sinds ik geschreven heb om jullie uit te nodigen om te komen Dansen en oefenen samen.
De reis naar Hawaii was heel mooi en verrijkend. Maui is zeker een heel mooi island, en ik wil graag een keer terug. Thuis gekomen heeft een heftige griep mij te pakken gekregen, een die me een paar weken heeft ‘lam’ gelegd. Gelukkig komt de stroom van kracht weer opgang.

Aanstaande donderdag is er weer gelegenheid om samen de Dansen van Universele Vrede te oefenen in het Soefi Centrum in de Anna Paulownastraat 78 te Den Haag. Dit is tevens de laatste keer voor de ‘zomer stop’. De deuren zijn open vanaf 19:00 we zullen beginnen om 19:15 en zijn zo rond 21:15 klaar. Graag een donatie (€7 - €15 naar draagkracht). Voor thee en een koekje wordt gezorgd. Meld je je aan als je mee wilt doen a.u.b.?

En voor zondag 4 juni heb ik een Soefi Mystiek en Dans gepland, als je dit een fijne invulling van je Pinksterzondag meld je aan a.u.b.. Deze bijeenkomst is in Arnhem, we komen samen tussen 13:35 en 14:00 en beginnen om 14:00 met een Global Peace Meditatie. Thee en koekjes zijn voorzien. Om 17:00 zijn we klaar. Green een vrijwillige bijdrage.

Op woensdag 7 juni (20:30) is er een Soefi klas/leesgroep ook in Arnhem. We lezen het boek “Het doel van het leven” door Hazrat Inayat Khan. Neem contact op als je mee wilt doen a.u.b.

Vanuit de Ruhaniat.nl hadden we een Universele Vredesviering gepland voor 11 juni. We hebben besloten om dit te verzetten. Er zal een Universele Vredesviering zijn op 17 december in het Soefi Centrum in Den Haag.

Begin juli begint de Ruhaniat Zomer School 1- 8 juli in Proitze Mühle, in Noord Duitsland. Mocht je meer informatie willen hier is de link naar de website:
http://www.ruhaniateurope.org

Wees welkom als je mee wilt doen aan een van de boven genoemde bijeenkomsten, denk a.u.b. eraan om je aan te melden. Alvast bedankt.

Fijn als ik je zie in de komende maand, en mocht dat niet het geval zijn, zorg goed voor jezelf, neem de rust en ruimte die je nodig hebt (ik herinner mezelf ook ja, ;), heb een wonderbaarlijke zomer en hopelijk tot een andere keer.

Liefde Licht en Vrede op je pad,
ZubinNur

~ Zegen – de kracht in alles. ~