Nieuwsbrief januari 2018

Lieve MedeWandelaars op het pad van het Hart,
Zegeningen van Liefde, Vrede en Licht en alle goede wensen voor het nieuwe jaar. Elke dag hebben we de kans om ‘op nieuw te beginnen’. Dingen los te laten – dat is vaak de clou – en verder te gaan, stappen we weer opnieuw de wereld in.
 
Ik ben redelijk ‘vers’ uit mijn jaarlijkse 10 daagse stilte retraite en deze thema’s zijn regelmatig voorbij gekomen: Vrede, Onvrede, Loslaten en Vergeving. Wat houdt ons terug? Wat houdt ons vast? Het kunnen allerlei gevoelens en emoties zijn, en de vraag keert steeds terug, “Zijn ze de moeite waard om onze innerlijke vrede ervoor in te leveren?”  En hoe ‘dansen we dat ‘Dans’ van loslaten? Stapje voor stapje, en een stap tegelijk.
 
Aanstaande zondag is er weer Soefi Mystiek en Dans in Arnhem, de deur is open vanaf 13:45 en om 14:00 beginnen we; in het Siza AC gebouw, Rijkerswoerd, Meester P.S. Gerbrandysingel 45, 6836KS Arnhem. De thema is Vrede en Vergeving, We zullen de Dansen van Universele Vrede, meditaties, stilte, adem- en loopoefeningen gebruiken. Graag aanmelden als je mee wilt doen, en last minute toch komen is ook mogelijk.
 
Op 1 februari zijn er weer Dansen van Universele Vrede in Den Haag. De zaal is open vanaf 19:00 om 19:15 gaan we beginnen. Omdat ik in Arnhem woon, heb ik graag wél aanmeldingen voor deze avond in Den Haag.

Er is ook op 18 januari de gelegenheid om mee te doen aan de 'Absent Healing Ritueel. 19:30. Aanmelden nodig. Meer info op www.peaceplace.nl
 
Een ding is zeker voor mij, deze Dansen en Soefi vormen van oefenen raken mij, verdiepen mijn kennis van mezelf en daardoor mijn capaciteit om ‘met de ander te zijn’, en mijn innerlijke processen aan te gaan.
 
Mocht je deze week willen Dansen ’s avonds op de donderdag 18 jan. is er een bijeenkomst met Malika Cieremans, hier een link naar haar informatie:
https://gardeningtheheart.wordpress.com/year-program/winter-2017-2018-meetings-wageningen/
 
Denk alsjeblieft om je aan te melden
Liefde, Licht en Vrede op je pad, nu en het hele jaar door,
ZubinNur
 
~ Zegen – de Kracht in de Dans van het Leven. ~