Uitnodiging februari 2018

Ya Hayyoo Geliefden,
Zegeningen van Liefde en Licht. ???

Wederom een maand voorbij, ik weet niet of de tijd voor jou ook zo snel lijkt te gaan. Vol mooie dingen, fijne ontmoetingen, kostbare momenten, en ongelofelijk dat het alweer a.s. weekend is dat er weer een gelegenheid is om samen te komen, adem en stilte de delen, samen loopeofeningen en de Dansen van Universele Vrede te doen. En er is veel meer. ?

Soefi Mystiek en Dans Arnhem
Aanstaande zondag 18 februari, Soefi Mystiek en Dans in A-C Siza Rijkerswoerd, P.S. Gerbrandysingel 45, 6836KS, Arnhem
We gaan beginnen om 14:00, de deur is open (of bel aan) vanaf 13:45. We beginnen met een wereld meditatie voor Vrede, en gaan de middag samen door brengen met de thema Vrede en Verdraagzaamheid. Rond 17:00 zijn we klaar. Meld je je aan bij mij als je wilt meedoen aub?

Café Doodgewoon
En daarvóór is er a.s. vrijdagmiddag weer een Café Doodgewoon in Rozet, bij ‘de 3e Verdieping’ kamer 3.09 om 14:00 onze onderwerp is Voltooid Leven.
We zullen spreken over wat deze begrip voor ons betekent en inhoudt… niet over juridisch of de praktische uitvoering. Heb je een voorstelling bij zo een uitdrukking? Wat stellen we ons hierbij voor?
Op dinsdag 20 maart hebben we een tweede bijeenkomst 19:30 – 21:30 met dezelfde thema. Wees welkom en als je wilt mee doen, meld je aan bij mij, of bij Ad Boogard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maastricht
Zaterdag 17 maart ben ik in Maastricht bij de Soefi Beweging, 11:00 – 13:00. Er wordt verteld over Murshid S.A.M. en natuurlijk wordt er gedanst. De bijeenkomst is in “In den roden Leeuw”, Boogardenstraat 50, Maastricht. Aanmelden kan bij Hakima: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dansen van Universele Vrede (Den Haag)
Begin maart zijn er weer Dansen van Universele Vrede in Den Haag … de vraag is aub om je op tijd aan te melden als je wilt mee doen, want zonder Dansers, … geen Dans… 1 maart is gelijk de eerste donderdag van de maand, dus wees welkom in het Soefi Centrum Den Haag, Anna Paulownastraat 78, (vlakbij het Vredespaleis).

Absent Healing Ritueel
Er zijn ook Absent Healing Rituelen waar mensen aan mee mogen doen. We komen samen dan om voor Goddelijke Geneeskracht voor anderen te bidden (niet voor onszelf – van daar ook ‘absent’ = niet aanwezig). Deze bijeenkomsten zijn elke keer op de 3e donderdag van de maand, we beginnen om 19:30. Mocht je mee willen doen, meld je a.u.b. bij mij aan. Als je vragen hebt kijk op www.peaceplace.nl onder Healing Ritueel en mocht je nog steeds vragen hebben dan kan je altijd bellen.

Het leven is rijk en vol keuzes, ik vertrouw dat je de keuzes maakt die jou het beste dienen. Moge je een gezegende maand hebben, je gevoedt en gedragen voelen door de Ene die altijd bij ons is.

Liefde Licht en Vreugde op je pad,
ZubinNur ?????

~ Zegen – is Liefde, is de lijm dat alles samen houdt. ~
www.peaceplace.nl
www.heartslight.net
026 3890121

Mocht je deze mail niet meer willen ontvangen, stuur dan a.u.b een mail terug met 'Afmelden a.u.b.' . En komt dat in order. ?????