Nieuwsbrief Februari 2017 

Uitnodiging voor Februari 2017

Ya Hayyoo Geliefden van de Dans,

Zegeningen van Vrede en Licht.

Ha! Eindelijk wordt het komende week Februari en mag ik jullie uitnodigen om weer te komen Dansen. :D Dat doet me plezier.

Donderdag 2 Februari zijn er Dansen in het Soefi Centrum, Anna Paulownastraat 78, Den Haag (vlakbij het Vredespaleis). De voordeur is open vanaf 19:00, thee staat klaar, om 19:15 beginnen we en om 21:15 zijn we klaar. Laat je me weten als je wilt komen a.u.b. graag vóór dinsdagavond. :D
Ik verheug me om (Insh'Allah) weer met jullie daar te mogen Dansen.

Voor de mensen in Arnhem (of die bereid zijn om naar Arnhem te komen) is er op zondag 5 Februari weer een Soefi Mystiek en Dans bijeenkomst. Je bent welkom vanaf 13:45, om 14:00 beginnen we met een korte meditatie voor Vrede. Deze meditatie is een dagelijkse wereldwijde oefening om 12:00. De  meditatie gaat zo elke dag rond de middag uur als een golf over de wereld.  We kunnen natuurlijk op elke hele uur ‘instappen’ om mee te doen. Verder zullen er Dansen van Universele Vrede zijn, ademoefeningen en gelegenheid voor vragen over het Soefisme. We zijn rond 17:00 klaar. Dit is bij ons thuis in Arnhem Zuid, de Laar Oost. Laat je me weten als je wilt komen aub, en dat graag voor de woensdagavond ervóór.

Dans data in Den Haag voor je agenda voor dit seizoen zijn:
2 februari, 2 maart, 6 april, 1 juni. Aanmelden op zijn laatst de dinsdagavond ervoor.

En voor Soefi Mystiek en Dans: (nu op een zondag namiddag)
5 februari, 12 maart, 9 april,  4 juni. Aanmelden graag op zijn laatst woensdag avond ervoor.

In maart zijn er (voor dit hart) nog 2 speciale bijeenkomsten in het Soefi Centrum in Den Haag. Het Soefi Centrum heeft Muziek en Soefisme als thema voor dit jaar met een aantal concerten. Zie de aanhangsel en op woensdag 29 Maart mag ik een concert geven. :D Spannend. :D Ik verheug me erop, kom je ook? (Deze aanhangsel is een boekje die je kunt open klikken.)

Kort daarop letterlijk vrijdag 31 Maart en zaterdag 1 April komt Murshid Saadi (Neil Douglas-Klotz) weer naar Nederland en geeft een seminar in het Soefi Centrum in Den Haag. Zijn thema is “Healing Rays: The Light from a distant star” Voor meer informatie en om je ervoor op te geven, zie aanhangsel.

Sufi Ruhaniat Nederland heeft weer bijeenkomsten gepland op 5 maart en 11 juni.

‚ÄčEr zullen maandelijkse Dervish Healing Order Absent Healing Rituelen gehouden worden, telkens de 3e donderdag van de maand (met uitzondering van mei.)

Andere bijeenkomsten (waar ik bij betrokken ben)
In Arnhem zijn er tweemaal maandelijks Sangha bijeenkomsten in de traditie van Thich Nhat Hanh (2e en 4e donderdag telkens in een woonkamer van een van de leden van de Sangha). Éénmaal per maand zijn er bijeenkomsten van Kinderen van Abraham (dit seizoen bestuderen we het boek Kinderen van Abraham en hebben we gekozen om over te stappen van onze naam 'Bijbel en Qur'an tot “Kinderen van Abraham”. De naam benadrukt meer onze gemeenschappelijkheden dan onze verschillen.)
We komen op de eerste maandag van de maand bij elkaar afwisselend 1x in de Moskee, 1x in de Salvator Kerk. We hebben sinds kort ook een Facebook pagina.

Verder denk ik erover na om een Soefi klas/ leesgroep op te richten, met Zikr (tevens in Arnhem) mocht je hier interesse in hebben laat je me dat weten a.u.b.? Dit zal waarschijnlijk op de woensdagavond zijn en ook eenmaal in de maand.

Verder wens ik je een fijne laatste week in Januari, en hoop je bij de een of andere bijeenkomst weer te mogen begroeten deze maand.

Denk eraan om je aan te melden :D en de data in je agenda te zetten, ik verheug me om je weer te zien.

Moge het je goed gaan,
en moge je pad vol Liefde, Licht en Vrede zijn,
ZubinNur

~ Zegen - in alles om ons heen, en in ons zelf. ~