Ya Hayyoo Lieve Dansers, Lieve Geliefden van de Ene,
2017 komt ten einde, vandaag de winter zonnewende, dan de Chrsitelijke feestdagen en dan breekt er weer een nieuwe jaar aan. Welk feest je viert, of geen feest alle goede wensen.

Café Dood Gewoon gaat in Arnhem, in het nieuwe jaar van start.
Zoek je ergens om veilig over de dood te kunnen praten? Daarvoor is Café Dood Gewoon. Deze Café is voor iedereen, niet alleen voor mantelzorgers of professionals, iedereen met vragen, of gewoon een wens om erover te praten is welkom.
Voor de eerste bijeenkomsten dinsdag 16 januari om 19:30 en vrijdag 19 januari om 14:00 is de thema: Sterfstylen… ik licht het verder niet toe, jullie kunnen zelf onderzoek doen, of niet, gewoon komen, en je laten verassen. De bijeenkomsten zijn gratis, (een vrijwillige donatie voor koffie en thee wordt opprijs gesteld).
WAAR: in Rozet in Arnhem, de Derde Verdieping, kamer 3.09
Als je ons wilt laten weten dat je komt stellen we dat zeer op prijs, dat kan via een mail aan mij, of via de website van de d3rde verdieping: www.d3rdeverdieping.nl

Verder is er ook goed nieuws voor de mensen in de Den Haag regio, op 1 februari 2018 gaan de Dansen van Universele Vrede in het Soefi Centrum, Anna Paulownastraat 78 weer van start. Dus reserveer die datum in je nieuwe agenda. :D
Van februari tot mei zijn er weer dansen in het centrum op de eerste donderdag van de maand. De thee staat klaar vanaf 19:00 en om 19:15 beginnen we met zingen, dansen, oefenen, lopen en stil zijn.  Geen voorkennis nodig, alleen bereidheid om mee te doen. Graag een donatie van €10 – €20 naar draagkracht.

Natuurlijk zijn er ook Soefi Mystiek en Dans plannen voor Arnhem, en wel op
21 januari,
18 februari,
18 maart,
22 april
is er Soefi Mystiek en Dans in het Siza AC Rijkerswoerd, Meester P. S. Gerbrandysingel 45, 6836KS Arnhem. We beginnen om 14:00 en zijn rond 17:00 klaar.
Geen ervaring nodig, alleen bereidheid om mee te doen. Graag een donatie €12 tot €25 naar draagkracht.

Graag wens ik je een heel fijn, warm en gezellige tijd tussen nu en het nieuwe jaar, vandaag is de dag van de zonnewende, eventjes zijn we nog in het donker, het duurt nog even voor we echt kunnen zien en merken dat de dagen beginnen weer minuutje voor minuutje langer te worden, het Licht keert (Insh’Allah) weer terug. Deze dagen kunnen lang lijken/aanvoelen, vaak verlangen we naar het licht... en het duurt nog even, dus sterkte met het wachten. En als er een verlangen/behoefte naar het Licht is, mogen we herinneren dat onze licht er is onafhankelijk van het buiten licht … al kan het soms zo voelen… ik geloof echt dat we allemaal in/van en met Licht geboren zijn… dus ik wens ons en iedereen een fijne zoektocht, en een vindtocht naar het Licht dat er van binnen is.

Liefde, Licht en Vreugde op je pad, nu en het hele nieuwjaar door,
ZubinNur

~ Zegen – in alle mogelijkheden, in alle keuzes. ~