Nieuwsbrief Uitnodiging April 2018

 

Ya Hayyoo Geliefden van het Hart, Geliefden van de Dans,

Zegeningen van de Lente, van het Licht en het Leven.

Aanstaande donderdag (5 April) is er weer gelegenheid om aan de Dansen van Universele Vrede mee te doen in het Soefi Centrum in Den Haag, (Anna Paulownastraat 78, vlakbij het VredesPaleis). De voordeur is open vanaf 19:00 en we beginnen rond 19:15. De bijeenkomst eindigt om 21:15. (Bijdrage €7 -€15 naar draagkracht.)Thee en een koekje staan voor je klaar. Laat je me weten a.u.b. als je mee wilt doen?

Op 22 april is er weer Soefi Mystiek en Dans in Het Siza AC gebouw (Rijkerswoerd), Meester P. S. Gerbrandysingel 45, Arnhem.

Inloop vanaf 13:45, om 14:00 beginnen we met een Wereld Vredes Meditatie. Rond 16:45 zijn we klaar. Laat je me a.u.b. weten als je mee wilt doen?

De Dansen van Universele Vrede zijn een belangrijk deel van het Soefisme in de Soefi Ruhaniat International. Murshid S.A.M. is de grondlegger van beiden. Deze Dansvorm werkt diep in ons en door ons heen. Geen voorkennis nodig, alleen bereidheid om mee te doen en te zingen.

Café Doodgewoon gaat verder in Arnhem, de bijeenkomsten zijn op de 3edinsdag (’s avonds) en de 3e vrijdag (’s middags). Hier houden we een open gesprek over de dood, hoe we ermee leven en dansen. Het is niet een gespreksonderwerp die overal goed valt, vandaar de gelegenheid om in ‘De D3rde Verdieping’ om erover te praten. Iedereen is welkom je kunt je opgeven bij mij, of bij www.ded3deverdieping.nl

In juni komt Murshid Saadi weer naar Nederland: 15 – 17 juni, zie www.lightsong.info zijn thema is “Re-birth from the breath”. (Engels met vertaling).

Het is vaak onze bedoeling om steeds aandachtig, mindful, alert en vol mededogen te zijn, en (ik weet niet hoe het met jou gaat) bij mij haalt het leven me soms in, en ben ik niet zoals ik zou willen zijn. Ik neem de uitdaging dan aan om dankbaar te zijn voor het besef, en de draai naar evenwicht en compassie te maken, vroeger heb ik veel tijd verspilt met wroeging en mezelf te pijnigen… “Hoe kon ik zo zijn?” Dit is, geloof ik, een deel van ons mens-zijn. Het gaat erom, hoe snel kunnen we weer terug keren naar ons midden, naar ons hart en vandaar uit leven en handelen.

Ik wens je succes en sterkte met jouw ‘mensen-dans’ en verheug me om je misschien te zien bij een van de genoemde bijeenkomsten. Laat het je goed gaan, in Liefde Licht en Vrede,

ZubinNur

~ Zegen – de kracht in alles. ~